Vote for KGB Minecraft

Click to solve Captcha..
Statusonline
IP Addressmc.kgb-minecraft.info
Websitehttp://kgb-minecraft.info
Players3 / 777
VersionMinecraft 1.16
OwnerUnclaimed
Game Rank#278
Global Rank#284
Votes295
Uptime100.00%
Last Ping8 minutes ago
CountrySerbia Servers Serbia

KGB Minecraft

Dobrodošli na KGB Minecraft server! Sa ponosom vas pozdravljamo iz Srbije, gde smo uspešno pružali zabavu igračima svih uzrasta još od 2011. godine. Naša zajednica se sastoji od različitih servera, kako bi svako mogao pronaći nešto po svom ukusu.

Nudimo vam širok spektar mogućnosti i raznovrsnih iskustava na našim serverima. Bez obzira da li ste avanturista, graditelj, ili uživate u druženju sa drugim igračima, naši serveri pružaju mogućnost za svačiji stil igre.

Istražite naš Survival server, gde se možete suočiti sa izazovima opstanka u divljini i graditi svoje carstvo. Uživajte u kreativnim slobodama na Creative serveru, gde možete izgraditi svoje snove i deliti ih sa drugima. Ako volite uzbuđenje i takmičenje, pridružite se našem PvP serveru i pokažite svoje veštine u borbi protiv drugih igrača.

Naša zajednica je puna ljubaznih igrača spremnih da vam pomognu i zajedno uživaju u igri. Pored toga, redovno organizujemo zabavne događaje i takmičenja kako biste imali priliku osvojiti sjajne nagrade i stvoriti nova prijateljstva.

KGB Minecraft server je posvećen pružanju kvalitetne zabave i nezaboravnog iskustva. Naš tim stručnjaka vodi brigu o serveru kako bi sve funkcionisalo glatko i bez problema. Verujemo u fer igru i poštovanje igrača, što čini našu zajednicu prijatnom i gostoljubivom.

Pridružite nam se danas na KGB Minecraft serveru i budite deo naše priče. Očekuje vas nezaboravna avantura, nova prijateljstva i beskrajne mogućnosti za zabavu. Neka vaše igranje bude ispunjeno uzbuđenjem i smehom dok istražujete naše raznovrsne svetove.